Bonnie Wright Životopis

11. december 2010 at 17:51 | Mrs. Romantic |  Bonnie Wright
Meno: Bonnie Kathleen Wright
Datum narodenia: 17. ferbuára 1991
Znamenie: Vodnár
Miesto narodenia: Londýn, Anglicko
Rodičia: Gary a Sheila Teague Wright
Surodenci: brat  Lewis Wright
Postava: Ginny Weasley
Záliby: sympatické ,,dievča"sa rada venuje umeniu: baví ju kreslenie, keramika, spieva, hrá na saxofon a klavír , tancuje  balet a africké + moderné tance, neopovrhuje ani športom: miluje surfovanie a rada hrá futbal.
Výška: cca 165cm
Farba vlasov: ryšavogaštanové, do hneda             Farba očí: modré
Romantická ,,ryšavka", ktorá hrá Ginny Weasleyovou, sa narodila v roku 1991. Jej rodičia si priali dievčatko, a preto boli z jejho narodenia velmi šťastní. Už od malička bola velmi nadaná a múdra  a tiež  túžila po cestovaní; chcela sa stať umelkynou, hrať na rôzné nástroje a tvorť.
Hrala v školskích predstavenach . Bonnie rástla do krásy a jej talent sa prejavoval čím dalej tím viac. Nezabudnuteľná  bola vo filme podľa románu Agathy Christie: Život v obrazoch. V 11 rokoch  dostala rolu Ginny Weasleyovej vo filmu Harry Potter a Kameň mudrcov čo bola jej osudová šanca, ktoru sa rozhodla využiť.
Bonnie občas tiež hrá  vo filmoch pre televíznu stanicu  Hallmark. Ako sama vraví , keby nebola herečkou, chcela by hrať na saxofon alebo na klavír.
Ako je tu je  uvedené, Bonnie odjakživa milovala cestovanie. So svojimi rodičmi a známými už navštívila všetky svetadiely až na Antarktidu. Je narodena v znamení Vodnár, co je znamenie rodeného cestovatele. Bola v Indii, Amerike i Austrálii, o ktorej hovorí , že je jej  blízka, pretože právě tam stretla  chlapca svojich snov, a tiež vraj tam su výborné vlny na surfování.

Filmografia:
2007 - Harry Potter a Fénixov rád - Ginny Weasley
2005 - Harry Potter a Ohnivá čaša  - Ginny Weasley
2004 - Agatha Christie: Život v obrazoch - mladou Agathu
2004 - Harry Potter a Vezeň z Azkabanu - Ginny Weasley
2002 - Harry Potter a Tajomná  komnata - Ginny Weasley
2002 - Stranded - mladu Sarah
2001 - Harry Potter a Kameň mudrcov - Ginny Weasley


Adresa:
Bonnie Wright
C/O Ruth Young
PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 mojsvet-myworld mojsvet-myworld | 19. december 2010 at 19:37 | React

ešte by som asi doplnila jej filmografiu :D ale inak super

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement